Heb ik nou afkickverschijnselen?

Vandaag een mooie dag gehad. Ik was eigenlijk van plan daar een impressie van te schrijven maar besloot dat het niet nodig was. En dat ik niet hoefde te bloggen, want een nieuw blogonderwerp hoefde niet zo nodig.

Maar daar zat ik dan voor de tv. Het kon me niet meer boeien, ik wilde zelf iets actiefs doen, merkte ik. Blijven zitten en tv-kijken is de laatste weken steeds lastiger. Sinds ik mijn blogfrequentie serieus omhoog heb gebracht, wil ik actiever zijn. Ik wil zelf iets schrijven, scheppen. Zelfs met lezen heb ik enigszins moeite, al weet ik dat te ondervangen door te mezelf als doel te stellen te bloggen over wat ik lees. En Goodreads helpt ook.

Wat ik eerder met het wandelen al merkte, valt me nu dus ook op met bloggen. Ik wil er mee bezig blijven en als net als ik denk: vandaag sla ik een dag over, begint het toch wel ontzettend te kriebelen.

De behoefte steekt de kop op en gelukkig is het geen gewoonte die de gezondheid schaadt, dus schuif ik graag kranten en bijbehorende magazines nog even aan de kant om toch wat te bloggen.

Maar nu vraag ik me dus wel af of ik ontwenningsverschijnselen heb. Mooie vraag voor de #blogpraat tweetup.

Over meetups gesproken; waarom ik vandaag zo’n mooie dag had: ik was met een klein gezelschap in Apeldoorn voor de Arendsoog nieuwjaarsborrel. Ja,echt waar, ik lees meer dan alleen Biggles. Een of twee keer per jaar zien we elkaar in iemands saloon en het blijft ontzettend leuk, onder elkaar met een gemeenschappelijke hobby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.