Over Paul

Goed, je bent blijkbaar op deze pagina verzeild geraakt, dus je zult misschien iets over mij willen weten. Dar kan ik je bij helpen: ik ben Paul van der Werf, 39, afgestudeerd in de cultuurwetenschappen en werkzaam als webmaster bij een gereedschapswinkel. Daarvoor was ik content manager bij een online outlet en mijn eerste serieuze baan was als DigiTaal brein bij een communicatiebureau gespecialiseerd in de zorgsector.

In mijn vrije tijd blog ik dus af en toe. Hier  en voorheen ook op als mijn andere blog, Literaire jeugdhelden.nl. Mijn passie voor een bepaalde jeugdboekenserie – je hebt het vast al gezien – is een beetje uit de hand gelopen want ik ben medevertaler van Biggles-boeken.   Misschien dat ik ook daarvoor ga bloggen op de site van de I.B.A. En dan ben ik vast nog wel het een en ander vergeten.

Oh ja, daar heb ik je al zoiets. Ik schijn last van beperkingen te hebben, zo ben ik spastisch aan mijn rechter lichaamshelft en slechthorend. Niet dat ik mij daar veel van probeer aan te trekken, maar communicatieve aspecten van beperkingen zijn wel onderwerp van dit blog. Het is maar dat je weet hoe ik op het idee ben gekomen.

En dan is er nog iets. Daar durfde ik toen ik deze about page aanmaakte nog niet openlijk over te schrijven, maar nu lukt dat wel. Ik heb af en toe last van manisch depressiviteit. De laatste keer was drie jaar geleden en behoorlijk heftig. Nu lijkt alles onder controle, maar ik denk dat ik heel mijn leven medicijnen zal moeten blijven slikken en waakzaam moeten blijven.

Over die manisch depressiviteit schreef ik columns voor de stichting Onzichtbaar Ziek. Mijn columns staan inmiddels niet meer online.

Meer weten? Mail me, reageer op artikelen of stel je je vraag via @paul_vd_werf op Twitter.

Een gedachte over “Over Paul”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.