Over Paul

Goed, je bent blijkbaar op deze pagina verzeild geraakt, dus je zult misschien iets over mij willen weten. Dar kan ik je bij helpen: ik ben Paul van der Werf, 34, afgestudeerd in de cultuurwetenschappen en werkzaam als content manager bij een Online Outlet. Daarvoor was ik  DigiTaal brein bij een communicatiebureau gespecialiseerd in de zorgsector.

In mijn vrije tijd blog ik dus af en toe. Zowel hier als als mijn andere blog, Literaire jeugdhelden.nl. Mijn passie voor een bepaalde jeugdboekenserie – je hebt het vast al gezien – is een beetje uit de hand gelopen want ik ben medevertaler van Biggles-boeken. En dan ben ik vast nog wel het een en ander vergeten.

Oh ja, daar heb ik je al zoiets. Ik schijn last van beperkingen te hebben, zo ben ik spastisch aan mijn rechter lichaamshelft en slechthorend. Niet dat ik mij daar veel van probeer aan te trekken, maar communicatieve aspecten van beperkingen zijn wel onderwerp van dit blog. Het is maar dat je weet hoe ik op het idee ben gekomen.

En dan is er nog iets. Daar durfde ik toen ik deze about page aanmaakte nog niet openlijk over te schrijven, maar nu lukt dat wel. Ik heb af en toe last van manisch depressiviteit. De laatste keer was drie jaar geleden en behoorlijk heftig. Nu lijkt alles onder controle, maar ik denk dat ik heel mijn leven medicijnen zal moeten blijven slikken en waakzaam moeten blijven.

Over die manisch depressiviteit schrijf ik columns voor de stichting Onzichtbaar Ziek. Mijn columns staan hier maar lees ook vooral de verhalen van de andere columnisten.

Meer weten? Mail me, reageer op artikelen of stel je je vraag via @paul_vd_werf op Twitter.