Tot en met dag 100 gaat grotendeels offline verder – Dag 11 van 100

Toen ik twee weken geleden op het idee kwam om me honderd dagen iedere dag na te denken over een probleem waar ik mee worstel, was ik vooral van plan dat offline te doen. Door de #blogpraat chat van vorige week maandag leek het me aardig om het honderd dagen online te doen.

Welnu, we zijn anderhalve week verder en ik merk dat het niet goed voelt om er online te veel aandacht aan te besteden. Offline ben ik er wel iedere dag mee bezig en ik heb echt het idee dat ik stappen zet, dat ik verder kom. Maar alles online gooien voelt niet prettig. En dan kan ik wel andere onderwerpen bespreken maar ik denk dat ook het dagelijkse in het geval van bloggen voor mij niet prettig aanvoelt. En ik blog natuurlijk wel voor mijn plezier.

Dus zal de frequentie omlaag gaan. Mijn zelfonderzoek van honderd dagen gaat offline gewoon verder en af en toe ga ik er misschien iets over vertellen. Net als in die afvalprogramma’s die ik af en toe met zappen tegen kom. Die volgen mensen 365 dagen maar gaan in de uitzending ook van dag 64 naar dag 82. Dat kan ik natuurlijk ook.

Andere onderwerpen die vermoedelijk aan de andere orde komen zijn html/css en responsive design, de onvermijdelijke Biggles en hopelijk blijf ik andere onderwerpen vinden waarover ik mezelf kan verwonderen.

Want ik vind bloggen weer heerlijk nu ik de slag te pakken heb en ik ga dus ik gaan gewoon door, alleen wil ik mezelf geen dagelijkse verplichting opleggen, al kan het best zijn dan ik nog eens een week of langer achter elkaar volhoud. Je weet maar nooit.

Bron afbeelding: Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.