Nog twee hoofdstukken

Vandaag heb ik het hoofdstuk over de life chart geschreven voor mijn boek. Het was een kort hoofdstuk want ik gebruik de eigenlijke life chart niet. Wel iets wat erop lijkt en daar heb ik dus over geschreven. Het heeft te maken met dagelijkse gewoontes waar ik me zo goed door voel.

Zo goed dat ik er hier op blog veel over heb geschreven. En dat heb ik natuurlijk niet onvermeld gelaten in mijn boek, misschien dat er lezers zijn die er interesse in hebben. En dan is het natuurlijk handig als ze weten waar ze het kunnen zoeken. Daardoor vroeg ik me af of ik wat meer kruisbestuiving tussen boek en blog moet laten plaats vinden. Moet ik een site bij het boek? En zo ja, hoort dat dan bij dit blog? Of moet er een aparte site bij het boek komen?

Maar ja, dan moet ik ook weer een domeinnaam vastleggen en ik ben er nog niet uit welke titel ik mijn boek wil geven. Begin met de titel las ik ooit in boek, dan kun je ieder geval controleren of de domeinnaam al is vastgelegd.

En dat heb ik dus niet gedaan maar ga ik nu meteen controleren. Heb je een paar minuten? Daar ben ik weer. Ik moet nog even verder zoeken. Niet bij SIDN, wel bij Libris. Daar moet ik dus over nadenken.

En ik moet nog nadenken over de laatste twee korte hoofdstukken en over de vraag of ik niet toch beter een kort(e) voorwoord/inleiding moet schrijven. Ik val nu wel heel erg in medias res, zoals ze in het oude Rome zeiden. En ik hoef nu ook weer geen avonturenroman te schrijven. Een informatief boek had ik in gedachten.

Weer vijf minuten later: ik had een nieuwe ingeving. Niet bij SIDN, niet bij Libris en ook niet bij dat blauwe mannetje. Dus ik heb maar gauw een aantekening gemaakt.

~~~

Afbeelding van KathrynMaloney via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.