De deur gaat dicht en zo meteen weer open

Nog 2 uur en 7 minuten tot februari op het moment dat ik dit tik. Januari is voorbijgevlogen. Alle dagen gewandeld, dadelijk nog een stukje lezen en dan heb ik al alle dagen wat opgestoken van een boek. 26 dagen geblogd. Kortom, niks te klagen. Of toch wel?

Nog even niet want mijn eigen boek over hoe ik om heb leren omgaan met mijn bipolaire stoornis is naar proeflezers gegaan. Dat is dus spannend. Maar ik zal mijn geduld oefenen want ik weet uit ervaring dat het wachten de moeite waard zal zijn.

Een groot deel van mijn vrije tijd de komende maanden zal gericht zijn op bloggen en een betere schrijver worden. Daar ben ik deze maand natuurlijk ook al mee bezig geweest maar ik denk dat er nog een aantal slagen te maken zijn. En die slagen wil ik maken. Natuurlijk, Kitty’s Blogpro cursus zal best betere resultaten opleveren dan mijn geploeter in mijn eentje met haar boek Stijl en Blogbasicis maar ik verdien mijn geld niet met schrijven dus is die Blogpro me wat te duur. En ik vrees dat ze me niet zomaar zou aannemen.

Maar de laatste keer dat ik een opleiding volgde had ik het succes voor een groot deel te danken aan de tijd die ik er zelf in stopte, thuis. Buiten de lesuren om. En dat kan ik dus nog een keer. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Gecombineerd met Anki. Ik ga natuurlijk niet voorspellen dat het een groot succes wordt – want hoe meet ik succes? – maar ik durf wel de voorspelling aan dat ik er heel veel plezier bij ga beleven. En ik hoop natuurlijk dat het resultaat hier te zien zal zijn. En dat het mijn boek, of de promotie van mijn boek te goed zal komen.

De enige klacht die ik nog heb over januari is dat ik veel last heb gehad van uitstelgedrag. Nog vijf minuten voor ik begin, enzovoort. Dat moet beter. Over:

1 uur en 34 minuten want dan is het februari.

~~~

Afbeelding van santiagotorrescl95 via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.