Botox in mijn been?

andere hand

Normaal meld ik me ergens tussen eind oktober en eind december bij de schoonheidskliniek voor een flinke portie botox. Eh, zei ik nou schoonheidskliniek? Ik bedoel natuurlijk het revalidatiecentrum. Dit jaar zit het er niet in. Het zal begin volgend jaar worden. Dat heeft te maken met het uitgebreid looponderzoek dat ik heb gehad naar aanleiding van een flinke snoekduik. Nu moet de uitslag van het onderzoek nog worden besproken.

Een maand geleden kreeg ik een oproep en dat werd een telefonisch contact. Toen de revalidatiearts belde, bleek er een misverstand te zijn en was het rapport over het onderzoek nog niet binnen. Dus een nieuwe afspraak afwachten. Die kwam ook, maar de oproep kwam de avond voor het gesprek binnen met de post en ik kon geen vrij meer krijgen, laat staan vervoer regelen. En daarom staat het gesprek nu voor 19 januari 2020 gepland, de laatste dag van de nieuwe lockdown. Medische afspraken mochten doorgaan, meen ik begrepen te hebben, dus ik wacht het even af en probeer extra goed op te letten met wandelen zodat de kans op valpartijen kleiner is. Dat gebeurt, afkloppen, toch gemiddeld maar 1 keer per jaar.

Even geduld

Wat ik wel een klein beetje vervelend vind is dat ik nu later ben met de botox voor mijn arm. Toen duidelijk werd dat botox in mijn rechterbeen een optie was, kreeg ik het verzoek even te wachten met botox in mijn arm omdat been en arm dan in een keer kon gebeuren. Alleen als het echt niet meer te houden was, mocht het eerder. Dat is nu niet het geval maar ik merk nu toch wel dat het kouder wordt en dat de vorige injecties uitgewerkt zijn. Er zit behoorlijk wat spanning op mijn arm. Dat ziet er overigens erger uit dan het aanvoelt. Het is trouwens een oude foto. Nu moet ik eraan denken wat vaker rek- en strekoefeningen te doen. De eerste afspraak was aan het begin van de herfst en toen had ik nooit gedacht dat het zo lang zou gaan duren.

Het moet maar even zo, en nu met de lockdown neem ik natuurlijk helemaal geen risico. De schoonheidskliniek Het revalidatiecentrum wacht wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.